Căutare Live

"Guess My Age – Ghicește vârsta": S-a născut în anul în care Mike Tyson a fost suspendat temporar, după ce l-a muşcat de ureche pe Evander Holyfield

Monica este învățătoare, iar Florin, zugrav. Sunt din același sat și s-au cunoscut de mici, la joc, la Caminul cultural. Sunt căsătoriți de 25 de ani și au un băiat, Andrei, de 23 de ani. Prima rundă începe cu dreptul pentru ei, căci reușesc să ghicească perfect vârsta!

Monica este învățătoare, iar Florin, zugrav. Sunt din același sat și s-au cunoscut de mici, la joc, la Caminul cultural. Sunt căsătoriți de 25 de ani și au un băiat, Andrei, de 23 de ani.

Au fost plecați o perioadă la muncă, în Italia, iar dacă nu vor reuși să câștige banii doriți, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”, Florin va pleca din nou la muncă în străinătate, de data aceasta în Franța.

Prima rundă începe cu dreptul pentru ei, căci reușesc să ghicească perfect vârsta!

Ghicesc vârsta pentru a-și îndeplini visul! Doi soți de la poalele Făgărașului vor să înceapă o afacere cu afini... E pensionară, dar nu îşi arată deloc vârsta: "Vă salută Miss Grăsunica!" Au ghicit concurenții?...

➡️ Urmăreşte online emisiunea Guess my age - Ghiceste vasta online pe platforma AntenaPlay, de pe orice dispozitiv! 

Ultimele știri