Antena Căutare

Mirela Vaida, Fuego și nea Mărin au câștigat 3.000 de euro, pentru o fetiță talentată la muzică

Aseara, într-o ediție de sărbătoare a show-ului “Guess My Age – Ghicește vârsta”, prezentată de Dan Negru, trei vedete, Mirela Vaida, Fuego și nea Mărin Barbu, au câștigat 3.000 de euro pentru Ariana Gabriela (nouă ani), din Roman, o fetiță talentată la vioară, a cărei mamă a plecat cu ani în urmă la muncă, în străinătate.

Aseara, într-o ediție de sărbătoare a show-ului “Guess My Age – Ghicește vârsta”, prezentată de Dan Negru, trei vedete, Mirela Vaida, Fuego și nea Mărin Barbu, au câștigat 3.000 de euro pentru Ariana Gabriela (nouă ani), din Roman, o fetiță talentată la vioară, a cărei mamă a plecat cu ani în urmă la muncă, în străinătate.

Ariana este unul dintre cei 164.000 de copii ai căror părinți lucrează în străinătate, pentru a le putea oferi copiilor lor un viitor mai bun. Fetița, care este crescută de bunica ei, cântă extraordinar la vioară, iar talentul și munca i-au fost răsplătite cu numeroase diplome și medalii. Pentru că Ariana participă la concursuri cu un instrument de împrumut, banii câștigați pentru ea de cei trei invitați ai lui Dan Negru o vor ajuta să-și achiziționeze propriul instrument muzical. Ariana a primit aseară din partea lui Moș Crăciun, prezent în platou, un dar neașteptat, care a emoționat-o până la lacrimi. Acesta i-a adus-o acasă, de Sărbători, pe mama care muncește de ani buni în Italia.

Așadar, sâmbătă seara, la Antena 1, Mirela Vaida, Fuego și nea Mărin au trebuit să ghicească cu exactitate vârsta a șapte personaje, necunoscuți și persoane publice, care au apărut în fața lor. Cei trei au plecat de la un Jackpot de 30.000 de euro din care au rămas, pe parcursul unei ediții pline de emoție și tensiune, cu o sumă totală de 3.000 de euro. În emisiunea care premiază intuiția cu importante sume de bani, Mirela, Fuego și nea Mărin au reușit să ghicească doar vârsta lui CRBL (39 de ani), despre care nea Mărin spune că este ca și copilul lui.

Nu la fel de inspirați au fost să spună cu exactitate câți ani au ceilalți invitați care s-au perindat prin fața lor, respectiv Moș Crăciun (50 de ani), Ruxandra – Crăiasa Zăpezii (28 de ani), Rachel, balerină la Opera Națională (33 de ani), interpreta de muzică populară Daniela Condurache (61 de ani), actorul Cristian Șofron (59 de ani) cunoscut, printre altele, din filmul “Toate pânzele sus”, în care a interpretat rolul Mihu. Din nefericire, nu au reușit să obțină nici bonusul de 2000 de euro oferit de Dan Negru, în cazul în care spun câți ani are cel mai mare copil din grupul de colindători din Buzău care a venit în platoul emisiunii.

În runda finală a concursului, în care au intrat cu o sumă de 4.000 de euro, Mirela Vaida, Fuego și nea Mărin au reușit să ghicească din a doua încercare vârsta Ecaterinei (30 de ani), din Rusia, deținătoare a două recorduri Guiness Book, pentru cele mai lungi picioare din lume și pentru cel mai înalt model profesionist femeie din lume, reușind astfel să câștige pentru Ariana Gabriela suma de 3.000 de euro.

Din ianuarie 2018, “Guess My Age – Ghicește vârsta” le va da ocazia oamenilor obișnuiți să câștige sume fabuloase. Cine vor fi primii concurenți, oameni obișnuiți, care intră în jocul care premiază intuiția cu mari sume de bani, telespectatorii vor afla, în curând, numai la Antena 1.

3.000 de euro adunați de Mirela Vaida, Fuego și nea Mărin Barbu pentru a împlini visul unei fetițe talentate de Crăciun!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

➡️ Urmăreşte online emisiunea Guess my age - Ghiceste vasta online pe platforma AntenaPlay, de pe orice dispozitiv! 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x