Antena Căutare

Surpriza serii, la Guess My Age. Andreea Bălan i-a dat gata pe concurenții din această seară. Vârsta artistei, o enigmă: "Încerc să mă mențint tânără și proaspătă"

Cei doi soți speră să reușească să câștige cât mai mult din marele premiu de 100.000 de lei pentru că visează să-și construiască o casă. 

Cei doi soți speră să reușească să câștige cât mai mult din marele premiu de 100.000 de lei pentru că visează să-și construiască o casă.

Însă, pentru fiecare an greșit în estimarea vârstei celor șapte persoane, Andreea și Mihai vor pierde din bani, conform unei grile de penalizare. Iar surpriza serii i-a încurcat puțin de tot.

Dacă la prima vedere i-ar fi dat 24 de ani, după ce au aflat că este vorba de Andreea Bălan au avut parte de o surpriză. Câţi ani are artistă, d efapt?

Pasiunea pentru bucătărie și moda bărbaților cu barbă nu s-au potrivit. Cei doi soți au fost induși în eroare de un tâââ... Un domn cărunt, chipeș și cu ani buni în spate. Însă destui cât să-i păcălească pe Mihai și Andreea. Șocul a fost de pro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

➡️ Urmăreşte online emisiunea Guess my age - Ghiceste vasta online pe platforma AntenaPlay, de pe orice dispozitiv! 

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x