Antena Căutare

Un columbian și o româncă prezentatoare TV au venit la „Guess My Age” ca să strângă bani de nuntă!

Mihaela Gîrbea (34 de ani) și iubitul ei, Camilo Andres Guerrero Avilles (29 de ani), de origine columbiană au venit la „Guess My Age – Ghicește vârsta” ca să câștige cât mai mulți bani din cei 100.000 de lei puși în joc!

Mihaela Gîrbea (34 de ani) și iubitul ei, Camilo Andres Guerrero Avilles (29 de ani), de origine columbiană au venit la „Guess My Age – Ghicește vârsta” ca să câștige cât mai mulți bani din cei 100.000 de lei puși în joc!

Cu suma câștigată la „Guess My Age” cei doi doresc să își facă nunta visurilor! Pentru asta însă vor trebui să ghicească cu exactitate vârsta celor șapte persoane care vor veni în fața lor.

Cât de mult îi vor ajuta pe Mihaela și Camilo intuiția, spiritul de observație, norocul, dar și noțiunile de cultură generală? Rămâne de văzut!

Despre concurenții de la „Guess My Age

Mihaela și Camilo s-au cunoscut în 2012, la o școală de actorie din Columbia. De altfel, Mihaela lucrează deja la un post de televiziune din Bogota, unde prezintă un program de sport. L-a întâlnit pe Camilo în perioada când studiau împreună pentru un canal TV.

Ea îl tot invita la cafele, el ieșea cu ea, dar nu vorbea aproape deloc. La un moment dat, el a luat-o într-o călătorie cu autobuzul să-i arate Columbia tradițională, cu tot cu petrecerile și festivalurile ei. Spun că aceasta a fost, probabil, aventura vieții lor. Sunt foarte îndrăgostiți unul de celălalt, prietenoși și creativi.

Un columbian și o prezentatoare tv româncă vor să facă nuntã cu banii de la “Guess My Age – Ghicește vârsta”... Sexy asistenta medicală a făcut furori la „Guess My Age”! Cu o privire seducătoare pe sub ochelari, bruneta i-a păcălit ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

➡️ Urmăreşte online emisiunea Guess my age - Ghiceste vasta online pe platforma AntenaPlay, de pe orice dispozitiv! 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x