Antena Căutare

Un cuplu de studenți vrea să plătească avansul pentru un apartament, cu banii de la “Guess My Age – Ghicește vârsta”

E seara cuplurilor, miercuri, 14 februarie, de la ora 20.00, la “Guess My Age - Ghicește vârsta”, show-ul prezentat de Dan Negru, la Antena 1. O seară a celor care se iubesc, a celor care sunt împreună, căci opt perechi își vor face apariția pe scena show-ului: una  de concurenți și alte șapte de invitați, cărora cei doi concurenți vor trebui să le ghicească vârsta cu exactitate.

E seara cuplurilor, miercuri, 14 februarie, de la ora 20.00, la “Guess My Age - Ghicește vârsta”, show-ul prezentat de Dan Negru, la Antena 1. O seară a celor care se iubesc, a celor care sunt împreună, căci opt perechi își vor face apariția pe scena show-ului: una de concurenți și alte șapte de invitați, cărora cei doi concurenți vor trebui să le ghicească vârsta cu exactitate.

Miercurea aceasta, concurenții care își vor testa intuiția, dar și norocul, în speranța câștigării celor 100.000 de lei puși în joc, sunt un cuplu de studenți, Teodora Beletescu (21 de ani) și Claudiu Furnică (24 de ani). Ea, studentă la Arhitectură, el, la Relații Internaționale. S-au cunoscut acum mai bine de un an, într-un cerc de prieteni. Nu locuiesc încă împreună, dar speră ca acest lucru să se întâmple cât mai curând. Se descriu drept un cuplu nebunatic, căruia îi place să iasă la film, teatru, operă și să călătorească.

În această seară specială, în fața lor vor apărea șapte cupluri. Ei vor trebui să ghicească vârsta unuia dintre parteneri, din fiecare cuplu în parte. Cu banii pe care și-au propus să-i câștige, Teodora și Claudiu vor să plătească un avans pentru un apartament în care să se mute împreună.

Cu câți bani vor pleca acasă cei doi concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor vedea miercuri, 14 februarie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Guess My Age – Ghicește vârsta”, prezentată de Dan Negru.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

➡️ Urmăreşte online emisiunea Guess my age - Ghiceste vasta online pe platforma AntenaPlay, de pe orice dispozitiv! 

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x