Ingrediente
- 200 g pulpa de vitel
- 30 g unt
- 10 g capere
- 50 g mozzarella
- 50 g spanac
- 100 g galbiori
- 20 g ceapa
- 10 g usturoi
- 20 ml smantana lichida 32% grasime
Mod de preparare
Pulpa de vitel o desfaceti cu ajutorul cutitului pe fibra, in asa fel incat sa puteti obtine o rulada. Sarati si piperati. Tocati caperele si amestecati-le intr-un mojar impreuna cu untul. Ungeti pulpa de vitel cu untul de capere, acoperiti cu frunze de baby spanac si puneti mozzarella taiata in felii subtiri. Rulati carnea si inveliti-o in folie de aluminiu.
Dati la cuptor aproximativ 20 de minute, la 160 de grade Celsius. Intre timp, spalati bine galbiorii pentru a indeparta orice urma de pamant si uscati-i cu un prosop. Taiati ceapa cubulete mici si tocati usturoiul marunt. Sotati ceapa intr-o tigaie cu ulei de masline si adaugati galbiorii. Invartati mereu tigaia, timp de aproximativ 5 minute, si adaugati baby spanacul si usturoiul.
Mai lasati maximum 1 minut, apoi puneti smantana lichida si dozati de sare si piper. Se lasa pe foc pana ce smantana scade si se ingroasa. Rulada se taie in doua felii si se serveste alaturi de garnitura de spanac si galbiori.
Denis Carculea te învață să faci Biban de mari și cremă chorizo... Denis Carculea te învață să prepari o salată de crudități și supă cremă de dovleac...