- MAREA PREMIERĂ Te Cunosc de Undeva! Vezi ce surprize ți-am pregătit AZI de la ora 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Chefi la cuțite, sezonul 15 - din 10 martie, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Ingrediente
- Ulei de măsline extravirgin Usturoi Usturoi verde
- Ardei iute
- Scoici (să aibă carapace)
- Vin alb chardonnay
- Pătrunjel proaspăt
- Sare (după gust)
Mod de preparare
Se călește în ulei de măsline usturoiul zdrobit împreună cu ardeiul iute, după care se adaugă usturoiul verde. Apoi se pun in cratiță scoicile și vinul și se lasă să fiarbă sub capac (atentie, e foarte important să le lăsăm tot timpul acoperite cu un capac). Se adaugă apoi pătrunjelul verde tocat și se pune iar capacul, lăsându-se pe foc până sunt gata scoicile. După părerea mea, timpul perfect de fierbere pentru acest preparat este de 9 minute și 16 secunde. Se sărează după gust.
Din această toamnă, chef Cătălin Scărlătescu poate fi urmărit la Antena 1 în cel mai așteptat reality cooking-show al momentului, „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, alături de colegii săi, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu.