Ingrediente
- 7 Foi de gelatina
- 600 ml Frisca lichida
- 150 ml Lapte
- 200 g Zahar tos
- Coaja si suc de la 2 lamai
- Coaja de la un lime
Mod de preparare
Vrei să îți uimești prietenii și apropiații cu un desert savuros? Atunci iată rețeta propusă de Florin Ardeleanu.
Frisca cu zaharul si cu laptele se fierb impreuna cu sucul de la lamai si coaja de la lime (pana se dizolva zaharul). Foile de gelatina se pun in apa rece sa se inmoaie, apoi se pun in laptele fierbinte, amestecand vioi pana cand se dizolva gelatina.
Tot mixul se toarna in sosiere/ramechine mici (se portioneaza). Se serveste rece cand gelatina s-a intarit. Se poate servi cu fructe proaspete si inghetata.
Florin Ardeleanu îți arată cum se face un sticky toffee pudding... Nu o să ți se mai taie maioneza! Află rețeta PERFECTĂ pentru sosurile tale preferate!...