Antena Căutare

Mimi Nicolae știe să prepare pere în foietaj

Ingrediente

  • 1 pară vin roșu
  • cuișoare
  • scorțișoară
  • baton de vanilie
  • zahăr
  • aluat foietaj
  • ciocolată neagră
  • 200 ml smântână de gătit
  • ghimbir

Mod de preparare

Se pun cantități egale de vin și apă într-o crăticioară. Se adaugă cuișoarele, scoțișoara, batonul de vanilie și zahărul. Para se curăță și se fierbe în amestecul de mai sus.


După aproximativ 20 de minute, când para a fiert, se scoate și se lasă să se răcească.Foietajul se taie fâșii și se învelește para în formă de spirală. Se unge cu un gălbenuș de ou și se bagă la cuptor încă 20 de minute.

Ciocolata se topește. Separat se fierb smântâna și ghimbirul. După ce se reduce conținutul la jumătate, se ia de pe foc și se amestecă cu ciocolata topită.

Sous-Chef Mimi Nicolae ne recomandă: Mămăligă coaptă cu ciuperci... O rețetă secretă din restaurantul lui chef Florin Dumitrescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x