Ingrediente
- pentru blat:
- - unt
- - zahăr
- - ou
- - făină
- pt cremă:
- - unt
- - ciocolată
- - cremă dulce
Mod de preparare
Se freacă untul cu zahărul până devine cremos. Adăugați un ou și amestecați apoi cu făină.
Frământați compoziția până se amestecă bine și modelați-o într-o formă rotundă. Puneți-o la răcit.
Întindeți aluatul și tăiați-l bucăți mai mici, rotunde, care să încapă în formele de tartă. Lăsați-le la răcit, urmând ca apoi să le puneți la cuptor.
După ce s-au copt, pregătiți umplutura de ciocolată.
Topiți ciocolata, folosind tehnica bain-marie, adăugând unt și cremă dulce. Compoziția formată se toarnă în forme și se lasă la frigider.
Poftă bună!
Surprinde-ți prietenii cu o rețetă SIMPLĂ și DELICIOASĂ de spaghete...