Ingrediente
- pentru blat:
- - o cană și jumătate biscuiți măcinați
- - o treime de ceașcă de zahăr brun pudră
- - o jumătate de linguriță de scorțișoară
- - o treime de pachet de unt topit
- pentru cremă:
- - două lingurițe de zeamă de lămâie
- - două pachete cremă de brânză
- - o cutie frișcă lichidă
- - o treime de ceașcă de zahăr
- topping:
- - gem după preferințe (cireșe, vișine, căpșuni etc.)
Mod de preparare
Se amestecă ingredientele pentru blat și se așează pe fundul unei tăvi de tort, presând. Totul se lasă la frigider. Între timp se prepară crema.
Amestecați crema de brânză cu zeama de lămâie și apoi adăugați frișca lichidă. Mixați până se întărește. Adăugați zahărul și amestecați cu mixerul.
Puneți conținutul peste blat și apoi adăugați gem după preferințe. Lăsați la frigider peste noapte.
Poftă bună!