- MAREA PREMIERĂ Te Cunosc de Undeva! Vezi ce surprize ți-am pregătit AZI de la ora 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Chefi la cuțite, sezonul 15 - din 10 martie, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Ingrediente
- pt blat:
- • 100 de grame de nuci hidratate;
- • 230 de grame de migdale hidratate;
- • 30 de grame de sirop de agave;
- • Scortisoara;
- • Sare;
- • Zeama de lamaie
- pt cremă:
- • 675 de grame de nuci de caju hidratate;
- • 150 de grame de sirop de agave;
- • Un mar, taiat cubulete;
- • 400 de grame de suc de mere;
- • 60 de grame de ulei de cocos;
- • Lamaie;
- • Scortisoara
Mod de preparare
Raw cake cu mere si agave
Daca te intrebi cata scortisoara, cata sare si cata lamaie, raspunsul este... cata simti, dupa gustul si voia ta.
Mod de preparare a blatului: pui toate ingredientele in robotul de bucatarie caruia i-ai atasat lama S si... apesi butonul. Atat ai de facut pentru a obtine blatul satios si sanatos.
Procedeul este următorul: adaugi ingredientele in blender, il pornesti, apoi, dupa ce ingredientele sunt uniformizate si cremoase, incorporezi cubuletele de mar si... gata. Intinzi uniform blatul intr-o forma pentru tort, torni deasupra crema, introduci in congelator, lasi peste noapte sau pentru cateva ore (pana ingheata).
Dupa ce feliezi tortul, inainte de a-ti rasfata papilele gustative cu el (pe ale tale sau pe ale altcuiva), impodobeste cu feliute de mar si miez de nuca.