Căutare Live

Rebeca Mădaș recomandă Gomboți cu curmale și dulceață de mure

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 150 g făină
  • 2 gălbenușuri
  • 150 g unt
  • ½ kg curmale fără sâmburi
  • 150 g zahăr
  • 150 g pesmet
  • ½ liguriță scorțișoară

Mod de preparare

Cartofii se fierb în coajă, se curăță cât sunt fierbinți și se sfărâmă ca pentru piure. Se face aluat din cartofi, gălbenușuri, unt, făina și sare. Din aluat se face un sul care se taie bucățele. În fiecare bucată se pune o curmală, se rulează in palma astfel încât curmala să fie îmbrăcată uniform în aluat. Se pune la fiert în apă clocotită cu sare. Separat se prăjește pesmetul în unt până devine auriu, apoi se adaugă în el zahărul și scorțișoara. După ce au fiert gomboții se tăvălesc prin pesmetul aromat. Se servește cu dulceață de mure. Va doresc poftă mare!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ultimele știri