- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Ingrediente
- ALUAT:
- 250g Făină
- 125g Unt
- 100ml apă
- 4g sare
- SOS:
- 250 ml Frișcă naturală lichidă
- 3 Ouă
- 3g Oregano uscat
- Sare
- UMPLUTURA:
- 300g Bacon
- 300g Ceapă
- 200g cașcaval ras
- ulei de floarea soarelu
Mod de preparare
Chef Cătălin Scărlătescu îți arată cum se face rapid și ușor o rețetă de tartă cu ceapă, ce îi va înnebuni pe toți.
ALUAT: frământați toate ingredientele, întindem aluatul în formă (sticlă termorezistentă sau formă de tefal ), înțepat cu furculița din loc în loc, intră la congelator până când se întărește.
SOS: toate ingredientele amestecate.
UMPLUTURA: baconul se prăjește, separat dar în aceeași tigaie prăjim și ceapa, cașcavalul il dăm prin răzătoare
Aluatul din congelator se întinde într-o tavă, deasupra se pun baconul și ceapa prăjite, cașcaval ras, iar peste sosul. Totul intră la cuptor 180 °C / 45 minute.