Antena Căutare

Adio relaxare! Rebeca nu se poate abține nici la SPA!

În timp ce fetele se străduiesc să se relaxeze în timpul masajelor și procedurilor de la SPA, Rebeca pare să fie încă în priză

În timp ce fetele se străduiesc să se relaxeze în timpul masajelor și procedurilor de la SPA, Rebeca pare să fie încă în priză.

Concurenta reușește să le amuze pe colege, însă le și enervează prin faptul că nu poate păstra liniștea. Euforice și cu mai mult chef de muncă, fetele se bucură de energia pozitivă acumulată la SPA, în ciuda Rebecăi, pe care nimeni nu o mai putea opri din povestit.

Jurizarea se lasă cu emoții și momente de relaxare la SPA, pentru fete! Echipa albastră își ispășește PEDEAPSA!... Secretul unei reţete perfecte! Chef Cătălin Scărlătescu îţi arată, pas cu pas, cum se face friptura de miel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x