Antena Căutare

Agonie și extaz la ”Hell’s Kitchen”: Rebeca a compus poezii pentru chefi și s-a certat cu toate fetele

După o jurizare cu cântec și după eliminarea lui Micky din concurs, atmosfera la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” a explodat de-a dreptul în ediția de marți seară

După o jurizare cu cântec și după eliminarea lui Micky din concurs, atmosfera la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” a explodat de-a dreptul în ediția de marți seară. O ciocnire cu scandal între băieți și fete a încins spiritele în casă. Orice mamă își apără puiul, iar Rebeca s-a lăsat condusă de instinctele materne și a avut o reacție foarte violentă la adresa Ianei, aruncând în aceasta cu un pahar cu apă. Totul a pornit de la o remarcă la adresa lui Paul pe care fetele au făcut-o când băieții s-au întors foarte bine dispuși în casă, după recompensă. Băieții au reușit în cee din urmă să calmeze spiritele prin glume și cântec.

La fel de condimentată a fost seara de marți și în bucătăria ”Hell’s Kitchen”. Și de data aceasta, tot Rebeca a fost centrul atenției. Nevoită să lucreze la proba cu ingrediente impuse împreună cu Angela, cele două au ajuns la cuțite. În bucătărie este extrem de dificil să faci față tensiunii și mai cu seamă să lucrezi în echipă. Angela, fire autoritară, nu a reușit să comunice eficient cu Rebeca pentru a realiza preparatul. "Este violentă și agresivă", a spus Rebeca despre Angela. "Râdem, glumim, dar Angela trage echipa în jos." Prin urmare, jurizarea probei a fost una cu cântec. Cei trei chefi au asistat la un lung șir de reproșuri și cuvinte acide în tabăra fetelor. Chemată la jurizare, unde s-a confruntat chiar cu fiul său, Paul, Rebeca a stârnit numai valuri de nemulțumire. Mai mult decât atât, ea a fost acuzată de Maria că sabotează munca în echipă pentru a-și ajuta fiul să ajungă cât mai departe în concurs.

Cu tot acest scandal, Rebeca a reușit aseară să le aducă zâmbetul pe buze celor trei jurați și să stârnească aplauze. După ce preparatul prezentat de ea și colega sa, Angela, i-a enervat pe chefi, Rebeca a dorit să le facă o surpriză și s-a prezentat cu o farfurie cu spate de pui și o poezie compusă chiar de ea. Amuzați, chefii au apreciat momentul și chiar au felicitat-o. "Rebeca, dacă ai și găti precum scrii poezii...", a spus chef Scărlătescu. "Mă bucur că am reușit să fac pe toată lumea să râdă și să zâmbească", a încheiat aceasta.

În ciuda situațiilor tensionate, jurații au avut și cuvinte de laudă la adresa câtorva concurenți. Așa se face că Maria, care a pregătit un parfait de ficat de pui, a fost copleșită de aprecierile juraților, care au felicitat-o pentru idee, pentru gustul deosebit și pentru faptul că, deși nu a lucrat cu ingrediente de lux pentru că echipa ei pierduse o proba, s-a prezentat la jurizare cu un fel de top. ”Dacă dublai cantitatea de unt, era perfect”, a sfătuit-o chef Scărlătescu, foarte încântat de gust. Și Michael a fost lăudat pentru farfuria sa, în vreme ce desertul Adrianei cu măr a fost apreciat, iar autoarea felicitată pentru creativitatea cu care a combinat ingredientele.

Tot aseară unul dintre concurenții echipei albastre a părăsit competiția. Micky Păuna, cel care în timpul service-ului și-a exprimat în repetate rânduri dorința de a pleca, a lăsat tunica și și-a încheiat astfel drumul prin bucătăria ”Hell’s Kitchen”. După eliminare, concurenții rămași în show au început ziua în forță cu o probă incredibilă, afară, la temperaturi scăzute. Testul propus de chefi a fost ca bucătarii să găsească 40 de creveți ascunși în mormane de gheață. Băieții au fost cei care au reușit să câștige proba de gheață.

O dependență care l-a costat 1.000.000 de euro! Tudor Gabriel, concurentul Hell's Kitchen, s-a luptat pentru a se salva!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x