Antena Căutare

Amintiri din copilărie și lacrimi de bucurie! Prima probă le aduce zâmbetul pe buze celor patru concurenți!

Concurenții au avut de pregătit un preparat care să le amintească de copilărie, dar căruia să îi dea un aer nou, să-l reinventeze

Concurenții au avut de pregătit un preparat care să le amintească de copilărie, dar căruia să îi dea un aer nou, să-l reinventeze.

Fiecare s-a străduit să realizeze o farfurie care să îi impresioneze pe Chefi și să le amintească și lor de aromele din perioada copilăriei. Câștigătorul acestei probe urma să primească un premium inedit, dar secret.

Astfel, Cătălin este cel care iese câștigător, reușind să îi convingă cu un preparat pe bază de mămăligă și ruladă de pui cu legume.

Finalul probei le aduce lacrimi de bucurie, fiecare dintre cei patru având ocazia să își revadă un membru al familiei. Astfel, Cătălin își revede iubita, Denis își strânge sora și iubitul spaniol în brațe, în timp ce Tavi varsă lacrimi de bucurie văzându-și tatăl, iar Dany, iubita.

Florin Dumitrescu gătește în scop caritabil!... Momente TANDRE în Iadul bucătarilor! Concurenții au parte de SURPRIZE pe cinste!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x