Antena Căutare

Angi și Valentina sunt LA CUȚITE! Schimb de REPLICI ACIDE și amenințări!

Lipsa de încredere începe să se manifeste în echipa albastră. Dany spune că nu are încredere în Vali, iar acesta pare deranjat de acest lucru.

Lipsa de încredere începe să se manifeste în echipa albastră. Dany spune că nu are încredere în Vali, iar acesta pare deranjat de acest lucru.

Deși spune că vrea să demonstreze mai mult, Vali pare că greșește cantitatea de sos pentru rață, făcând mai mult decât este necesar.

Nici în echipa roșie lucrurile nu stau lucrurile mai bine. Între Angi și Valentina au început să iasă scântei.

„Îi trag una de o las lată acolo, nu-i permit unei pițipoance care se crede cine știe ce. Nu pot să lucrez cu ea”, a mărturisit Angi.

„Dacă te comporți așa cu mine o iei și în bot de la mine, ca să știi. Ai grijă că facem spectacol. Eu sunt mai înaltă decât tine, poate chiar facem circ prin bucătărie și ne batem, dar nu asta e soluția, trebuie să colaborăm” a spun Valentina supărată.

„Îi trag una în cap, cred că mă dau afară. Dar măcar să știu c-o bat, să am satisfacția asta” ripostează Angi.

Pregătiri și TENSIUNI! Schimb DUR de replici între Valentina și Angi!... Hell's Kitchen SE DESCHIDE, dar concurenții nu par să se descurce!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x