Antena Căutare

Bucureștiul a încheiat șirul preselecțiilor pentru sezonul al doilea ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”

Bucătari din toată țara, dar și din străinătate au luat sâmbătă drumul Capitalei pentru a se prezenta la preselecțiile pentru cel de-al doilea sezon ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”.

Bucătari din toată țara, dar și din străinătate au luat sâmbătă drumul Capitalei pentru a se prezenta la preselecțiile pentru cel de-al doilea sezon ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”.

Fără să le pese de orele nedormite sau de drumul lung, sutele de pretendenți la un loc în cea mai aprigă competiție culinară au ales să se prezinte la preselecții cu farfurii care mai de care mai îmbietoare. Sibiu, Constanța, Galați, Brăila, Baia Mare, Iași sau București sunt doar câteva dintre orașele care și-au trimis la casting cei mai buni bucătari, dornici să își schimbe viața la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”. Nici românii stabiliți în străinătate nu s-au lăsat mai prejos, astfel că bucătari din Anglia, Franța, Cipru, Spania sau Belgia s-au arătat dornici să se întreacă în talent culinar.

Un bucătar proaspăt sosit din Franța la Satu Mare a mărturisit că imediat ce a ajuns în țară a aflat de preselecțiile de la București și nu a stat pe gânduri: și-a așezat pe farfurie o rețetă semnătură și a plecat repede spre București, cu speranța că talentul îl va duce direct în bucătăria “Hell’s Kitchen”.

Un alt bucătar venit tocmai de la Chișinău a fost extrem de bucuros să îl vadă acolo pe chef Florin Dumitrescu și, imediat după ce emoțiile interviului au trecut, a ținut să facă o donație pentru evenimentul caritabil pe care juratul îl va ține miercurea aceasta. Fructe de mare, cărnuri sofisticate, deserturi îmbietoare și aranjamente spectaculoase în farfurie, toate au fost ingredientele unei preselecții care va da pe următorii bucătari ce se vor înfrunta în “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, la Antena 1.

Finalul de service se termină cu două eliminări! Ei sunt cei patru FINALIȘTI ai primului sezon Hell's Kitchen!... Florin Dumitrescu gătește în scop caritabil!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x