O nouă zi în ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” aduce încă o provocare pentru cei rămaşi în concurs. Ingredientul cheie al serii este cartoful, însă concurenţii nu numai că trebuie să îl gătească, ci şi să-l culeagă. Aşa se face că în ediţia de luni, 10 noiembrie, de la 20.30, chef Dumitrescu îi trezeşte pe bucătari şi îi trimite direct în noroi.
Aceştia vor afla cum este să culegi cartofi, cu mâinile scormonind în pământ, iar echipa care va reuşi să adune prima 10 kilograme va câştiga şi avantajul probei. Odată culeşi, cartofii trebuie transformaţi în feluri de mâncare delicioase, care să uimească pretenţioasele papile gustative ale juraţilor şi să aducă învingătorilor o zi de odihnă la spa.
Şi tot luni seară la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” un nou service aduce în restaurant oameni dornici să descopere un meniu sofisticat.
Printre aceştia se va număra şi frumoasa Gina Pistol. Ce va comanda ea, daca mancarea va fi pe placul ei şi îi va fi servită la timp, dar şi cine va pleca acasă, telespectatorii Antena 1 vor afla luni de la 20.30.