Antena Căutare

Ooo... tragi-comedie e viața lui! Povestea ȘOCANTĂ a lui Cătălin Badici

Povestea lui Cătălin Badici este una tristă, sfâșietoare. A crescut într-o familie destrămată, cu un tată alcoolic, violent și o mamă care a luat-o pe căi greșite.

Niciodată nu poți ști ce se ascunde în spatele unui chip dur. Concurentul Cătălin Badici are o poveste de viață tristă, sfâșietoare.

A crescut într-o familie destrămată, cu un tată alcoolic, violent și o mamă care a luat-o pe căi greșite. Cu toate astea, nu s-a lăsat învins și a luptat până a reușit în viață.

Se autointitulează ''un țăran autentic'' și asta pentru că a muncit din greu, de mic copil, până să ajungă un om respectabil. Trecut prin cursele dure ale vieții, Cătălin se justifică: “Poate cineva se înșală, că eu sunt arogant sau nu știu ce. Sau poate dau uneori impresia că m-am blocat. Nu acele greșeli pe care le-am făcut eu în viața mea m-au făcut să gândesc așa. Greșelile pe care le-am făcut în bucătărie. Pentru că în bucătărie, nu ești bun, pleci!”

Problemele din viața lui l-au făcut să se simtă pregătit pentru tot ce urmează la Iadul Bucătarilor.

Gătitul și focul se îmbină perfect pentru Ștefan Gherasim! Un pompier ce vrea să aprindă Iadul!... Chef Florin Dumitrescu ne învaţă cum să preparăm corect cafeaua! Iată un secret de care sigur nu ştiai!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x