Din 19 februarie, chef Cătălin Scărlătescu își pune semnătura pe meniul de la Berăraia H. Începând cu ora 20.00, alături de prieteni, colaboratori și numeroși clienți, juratul de la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” își așteaptă oaspeții pentru o degustare a preparatelor pe care le-a conceput special pentru acest meniu.
„Noul meniu al Berăriei H este pur și simplu chimie, fizică și matematică. Mâncarea nu este una sofisticată, ci mai degrabă clasică, cu specific de berărie. Nu există preparate vedetă, toate trebuie încercate: cârnații, ciolanul, șnițelul vienez, dar și preparatele din carne de porc mangalița sau coastele scurte de vită. Începând cu 19 februarie vă invit să vă convingeți că gustul este cu adevărat fabulos”, a declarat chef Cătălin Scărlătescu.
Așa se face că de joi, 19 februarie, oricine va trece pragul restaurantului va putea comanda din cele peste 50 de preparate disponibile în noul meniu, toate purtând semnătura lui chef Scărlătescu: de la supa cremă de pește și până la hamburgerul din carne Black Angus, cu dulceață de ceapă și camembert, totul într-o chiflă proaspătă, realizată după o rețetă originala a cunoscutului bucătar.
Responsabilitățile lui chef Scărlătescu nu țin doar de crearea unor noi rețete pentru preparatele din meniul berăriei, ci și de coordonarea și optimizarea echipei de bucătari și furnizori, dar și de redesenearea fluxului operațional și al procedurilor din bucătărie.
Din această primăvară Cătălin Scărlătescu poate fi urmărit la Antena 1 în cel de-al doilea sezon al show-ului ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”.
Adio, farfurii aruncate la gunoi! Cel mai SIMPLU truc pentru a-ți da seama când este făcută carnea de vită!...