Antena Căutare

Ce sunt alea vacanțe? Sous cheful D’Artagnan a lucrat în regim “Hell’s Kitchen” zi de zi

Sous cheful de la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor” muncește pe brânci. Nici nu mai știe ce e aia vacanță și se pregătește intens pentru cel mai mare proiect culinar.

Sous cheful de la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor” muncește pe brânci. Nici nu mai știe ce e aia vacanță și se pregătește intens pentru cel mai mare proiect culinar. Pe principiul''muncește acum și culege mai târziu'', Alex Petricean este un exemplu în bucătărie.

D’Artagnan: ''Ultimii ani i-am dedicat exclusiv bucatariei si proiectelor culinare menite sa schimbe mentalitati si sa educe consumatorul de restaurant. Nu am avut timp pentru nicio vacanta si am lucrat in regim “Hell’s Kitchen” zi de zi. O sa vedeti ce program draconic presupune un astfel de regim de viata. E munca grea, dar care ofera si foarte multe satisfactii! ''


Declarații INCENDIARE! D’Artagnan:''Am sacrificat tot ce înseamnă plăceri personale pentru bucătarie și nu regret nimic'... Hamburgerul negru! Ai mânca așa ceva?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x