Antena Căutare

Cel mai INSPIRAT truc în bucătărie! Cum se așază corect hârtia de copt în tavă!

Poate că uneori pare un adevărat calvar să scoți prăjiturile din tava de copt, după ce s-au răcit. Ai nevoie de îndemânare și răbdare

Poate că uneori pare un adevărat calvar să scoți prăjiturile din tava de copt, după ce s-au răcit. Ai nevoie de îndemânare și răbdare. Pentru a evita scurgerea compoziției în tavă sau pentru a putea manevra mai ușor conținutul după coacere trebuie să ții cont de o singură regulă simplă.

Așază hârtia în tava doar pe centru, lăsând un singur set de margini acoperit cu hârtie, așa cum sugerează clipul de mai jos.

Concurenții “Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” primesc o probă rece ca gheața la propriu... Iadul se dezlănțuie în bucătărie! Rebeca cedează, dar chef Scărlătescu are alte planuri!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x