Antena Căutare

Chef Cătălin Scărlătescu despre Hell's Kitchen :‘’Nu se poate câștiga decât cu sudoarea frunții și sânge vărsat din degete’’

„Hell’s Kitchen“ este o competiţie culinară spectaculoasă, un show dinamic, dus la alt nivel, dedicat bucătarilor profesionşti.

„Hell’s Kitchen“ ce urmează a fi difuzat în toamnă la Antena 1, este o competiţie culinară spectaculoasă, un show dinamic, dus la alt nivel, dedicat bucătarilor profesionşti. Vor participa oameni care sunt mult mai pregătiți decât tot ce ati văzut până acum care se vor lupta pentru titlul de chef al unui restaurant de top.

Unul dintre cei mai duri chefi, Cătălin Scărlătescu, vorbește în exclusivitate despre întrecerile spectaculoase ce vor avea loc în bucătăria profesionistă Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor .

“Dacă până acum aveați impresia că suntem duri, stați să vedeți ce urmează de acum încolo! Bucătăria unui restaurant nu este deloc o joaca, iar de asta vă veți convinge în această toamnă. Este un câmp de luptă, unde cel mai bun și cel mai puternic câștigă” spune Chef Cătălin Scărlătescu.

Gordon Ramsay, ‘’tăticul’’ show-ului Hell’s Kitchen, un nume care și-a lăsat amprenta în bucătăriile de pe toate contine... Nu e ușor să fii CHEF! Uite ce au îndurat jurații ''Hell's Kitchen'' pentru a ajunge experți în bucătărie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x