Antena Căutare

Chef Cătălin Scărlătescu dezlănțuie Iadul! Uite ce a gătit astăzi

Cu doar o zi înainte de inceperea marelui show culinar "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor", Chef Cătălin Scărlătescu se pregătește să dezlănțuie Iadul.

Cu doar o zi înainte de inceperea marelui show culinar "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor", Chef Cătălin Scărlătescu se pregătește să dezlănțuie Iadul.


Emoţiile sunt din ce în ce mai mari, iar tensiunea pluteşte în aer. Cu o atitudine impunătoare, Chef Cătălin a postat o fotografie pe contul lui de socializare gătind raci la grătar. Îi arde la foc mic, la fel ca și pe concurenții Hell's Kitchen.


Nu rata Marea PREMIERĂ, luni, de la 20:30, pe Antena 1.

Chef Sorin Bontea ne delectează cu un fel de mâncare special, delicios și prețios! Uite despre ce este vorba... Totul s-a întors pe dos! Mesaj surprinzător primit de cei trei chefi înainte de MAREA PREMIERĂ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x