Antena Căutare

Chef Cătălin Scărlătescu, în conflict cu băieții la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”

Service-ul de luni seară de la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” îl aduce pe chef Cătălin Scărlătescu față în față cu probleme cauzate de băieți.

Service-ul de luni seară de la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” îl aduce pe chef Cătălin Scărlătescu față în față cu probleme cauzate de băieți.

Un meniu nou, pretențios, și un restaurant plin cu medicii de la SMURD îl vor face pe jurat să fie de-a dreptul nemilos și extrem de pretențios. Primul conflict al serii îl are ca personaj central pe Frankie. Obosit și apăsat de tensiunea concursului, acesta va greși în repetate rânduri preparatele de la secția care îi revine, astfel că chef Scărlătescu își va ieși din minți. ”Uită-te la cartoful ăsta. Are pământ pe el. Cum le dau eu oamenilor să mănânce pământ?”, îl va certa chef Scărlătescu pe Frankie, după care îl va pofti afară din bucătărie.

Nici pentru Tudor situația nu va fi mai roz pentru că acesta, desemnat să coordoneze echipa roșie, va fi acuzat de fete că le dă indicații greșite pentru a le sabota și apostrofat de jurat că nu ascultă indicațiile și nu e în stare să conducă, precum un chef, echipa. Enervat până peste cap de faptul că Tudor dă greș cu foie gras-ul, Cătălin Scărlătescu îl va da și pe el afară din bucătărie.

Cum se va încheia service-ul și ce măsuri va lua chef-ul pentru ca echipajele SMURD sosite la masă să primească toate comenzile, telespectatorii Antena 1 vor afla luni, 6 aprilie, de la 20.30.

Concurenții ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”, la mâna copiilor... Rebeca, apariție haioasă la “Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x