Toată lumea ştie că cei trei juraţi ai show-ului "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor" sunt profesionişti în adevăratul sens al cuvântului. Muncesc pe brânci, sunt atenţi la detalii şi îşi doresc perfecţiunea.
Asta vor să le arate şi concurenţilor care au intrat în cursa pentru marele premiu. "Nu ai cum să înveţi sfaturi de bucătărie la Hell's Kitchen. Aici poţi să înveţi cum să te mişti într-o bucătărie profesionistă. Scopul emisiunii este să arătăm ce se întâmplă în spatele uşilor închise. Atunci când începem treaba de service, de exemplu, se dezlănţuie iadul. Noi suntem obişnuiţi să trăim aşa", a povestit chef Florin Dumitrescu, la Antena Stars.
Chef Florin Dumitrescu ne învaţă cum să preparăm corect cafeaua! Iată un secret de care sigur nu ştiai!... Concurentul Cătălin Badici recomandă: Dorada cu broccoli, baby carrot și sos olandez...