Antena Căutare

Chef Florin Dumitrescu, confesiuni INCENDIARE: "La mine acasă găteşte soacra"

Chef Florin Dumitrescu este un adevărat maestru în bucătărie, și probabil ar putea găti chiar și cu ochii închiși. atât de bine se pricepe.

Chef Florin Dumitrescu este un adevărat maestru în bucătărie, și probabil ar putea găti chiar și cu ochii închiși. atât de bine se pricepe.

Mai puțin acasă. unde postul de Chef îl ocupă altcineva. N-o să vă vină să credeţi cine gătește în casa lui Chef Florin Dumitrescu!

Pentru unii el este un simplu bucătar, pentru alții este juratul sever, sexy și impulsiv de la Hell's Kitchen. Chef Florin Dumitrescu iubește mâncarea și adoră să gătească! Dar oare la el în casă cine e Chef-ul în bucătărie?

Impresionant, nu-i așa? Cine ar fi crezut că Chef Florin Dumitrescu nu este prieten cu propria bucătărie?! În schimb, juratul a mărturisit că atunci când soția lui are timp, reușește de fiecare dată să-l surprindă cu preparate numai de ea știute.

''Gateste foarte bine sotia mea. face niste preparate foarte interesante tinand cont de cultura ei: jumatate unguroaică, jumătate oșancă si are in cultura mancare gustoasa si destul de satioasa'' a povestit chef Florin.

Juratul și Chef-ul Florin Dumitrescu este un adevărat critic în emisiunea Hell's Kitchen dar asta nu înseamnă că el nu are propriul său critic, ba chiar unul foarte aspru, iar acela este chiar soția lui.

Asteptam cu mare interes urmatoarele editii Hell s Kitchen să-l vedem pe Chef Florin Dumitrescu în acţiune!

Gătesc orice și pentru oricine! Uite ce mănâncă cei mai iscusiți concurenți de la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”... Absolut demențiale! Inspiră-te din cele mai spectaculoase platinguri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x