Antena Căutare

Chef Florin Dumitrescu de la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” și-a dus soția la spital!

Emoții pentru juratului de la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor” de la Antena 1. Soția sa, Cristina, a ajuns la spital, unde a fost imediat pusă la perfuzii.

Emoții pentru juratului de la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor” de la Antena 1. Soția sa, Cristina, a ajuns la spital, unde a fost imediat pusă la perfuzii.

Chef Dumitrescu a declarat că totul este sub control, că soția sa se simte foarte bine acum și a explicat că este vorba de o problemă mai veche de sănătate cu care aceasta se confruntă.

“Soția mea are o problemă mai veche cu rinichii și mergem periodic la tratament. Trebuie să facă niște perfuzii cu antibiotic. Nu este nimic grav, acum se simte foarte bine, trebuie să urmeze un tratament timp de două săptămâni. Eu o însoțesc de fiecare dată”, a mărturisit acesta.

Două eliminări și probleme medicale la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”!... Bucătăria, un colț de Rai! Cele mai spectaculoase spații în care te-ai apuca de gătit IMEDIAT!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x