Antena Căutare

Chef Florin Dumitrescu este un tătic norocos! Juratul a aflat sexul bebelușului și nu-și mai încape în piele de bucurie!

Orice părinte se bucură atunci când află că micuțul sau micuța lor va veni pe lume. Chef Florin se bucură deja de momente frumoase alături de soția sa Cristina și de Ava, dar toți trei vor avea parte de surprize noi din partea Miei

Chef Florin Dumitrescu este un tătic norocos! Juratul a aflat sexul bebelușului și nu-și mai încape în piele de bucurie!
| Facebook

Orice părinte se bucură atunci când află că micuțul sau micuța lor va veni pe lume. Chef Florin se bucură deja de momente frumoase alături de soția sa Cristina și de Ava, dar toți trei vor avea parte de surprize noi din partea Miei.

Mia este viitoare fiică a juratului, căci în sfârșit a aflat! Va fi din nou tătic de fetiță. Iată ce mesaj emoționant a postat juratul pentru a se bucura împreună cu fanii de reușită.

"Cand am tinut-o prima oara in brate pe Ava am avut cele mai mari emotii din lume. Tin minte ca imi tremurau bratele si imi era teama sa nu o scap. Anul asta, in timpul filmarilor pentru Hell's Kitchen, Cristina mi-a dat vestea ca vom fi din nou parinti. Si iar m-am emotionat. I-am spus atunci ca am sentimentul ca va fi tot o printesa, desi ea ma ameninta ca de data asta vom avea baiat. Acum, inainte de sarbatori, pot spune ca sunt un fericit! Dorinta mi s-a indeplinit: vom avea inca o fetita! Abia astept ca Ava sa o cunoasca pe Mia."

MARELE CÂȘTIGĂTOR de la Iadul bucătarilor A FOST ALES! Uite cine ia premiul de 80.000 de euro!... Tavi, un adevărat învingător! Câștigătorul ne-a mărturisit, într-un interviu exclusiv, ce va face cu premiul cel mare, d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x