Antena Căutare

Chef Florin Dumitrescu, mesaj disperat in miez de noapte catre fanii de pe Facebook!

Chef Florin Dumitrescu a apelat la ajutorul fanilor sai de pe Facebook in miez de noapte. Juratul de la Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor avea nevoie disperata de ajutor pentru a satisfice dorintele sotiei sale insarcinate.

Chef Florin Dumitrescu a apelat la ajutorul fanilor sai de pe Facebook in miez de noapte. Juratul de la Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor avea nevoie disperata de ajutor pentru a satisfice dorintele sotiei sale insarcinate.

“Aveti idee unde gasesc gogosi? Sotia mea insarcinata are pofta de gogosi si inainte sa ma apuc la ora asta sa prajesc gogosi, poate ma ajutati si pe mine cu o gogoserie nonstop in zona sector 1. Va rog sa lasati mistourile deoparte, va rog!”, a scris el pe contul sau de Facebook.

Chef Florin le-a marturisit acestora ca ii era imposibil sa le pregateasca chiar el pentru ca asta ar fi insemnat sa o trezeasca pe micuta Ava, astfel incat a optat pentru varianta de a le cumpara. Dupa sute de mesaje, Chef Florin a plecat prin oras in miez de noapte, dar s-a intors acasa victorios, cu o punga de gogosi.

“Multumesc pentru ajutor! Ati facut o gravida fericita! Ava doarme in continuare, casa nu miroase a gogosi si am prins la fix raionul de gogosi si l-am golit! Acum putem sa dormim linistiti!”, a mai adaugat el.


Cătălin, Kinga, Denis, Augustin, Tavi și Dani sunt cei șase care au îmbrăcat tunica neagră la “Hell’s Kitchen – Iadul B...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x