Antena Căutare

Chef Florin Dumitrescu surprins pe platoul de filmare de la Hell's Kitchen, în tandrețuri cu soția sa

Viața de jurat nu este ușoară, mai ales când ai acasă o soție frumoasă care te așteaptă mereu. Chef Florin Dumitrescu are parte însă de surprize chiar și pe platoul de filmare de la Iadul Bucătarilor

Chef Florin Dumitrescu surprins pe platoul de filmare de la Hell's Kitchen, în tandrețuri cu soția sa Galerie
| Facebook

Viața de jurat nu este ușoară, mai ales când ai acasă o soție frumoasă care te așteaptă mereu. Chef Florin Dumitrescu are parte însă de surprize chiar și pe platoul de filmare de la Iadul Bucătarilor.

Soția sa, Cristina, nu s-a putut abține și s-a strecurat la filmări pentru a-i răpi lui Chef Florin câteva sărutări. El, așezat pe motorul cu mulți cai putere, ea zâmbitoare și îndrăgostită. Cei doi sunt minunați împreună, dragostea lor fiind parcă ruptă dintr-un cadru de film.


Florin Dumitrescu, juratul de la Iadul Bucătarilor, vorbește despre cel mai dificil moment din viața sa... Iuliana Luciu și Chef Scărlătescu au o relație specială! Cei doi sunt "veri"!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x