Antena Căutare

Chef Sorin Bontea: “Hell's Kitchen va arăta ce înseamnă viața unui bucătar”

„Hell’s Kitchen“ ce urmează a fi difuzat în toamnă la Antena 1, este o competiţie culinară spectaculoasă, un show dinamic, dus la alt nivel, dedicat bucătarilor profesionşti.

„Hell’s Kitchen“ ce urmează a fi difuzat în toamnă la Antena 1, este o competiţie culinară spectaculoasă, un show dinamic, dus la alt nivel, dedicat bucătarilor profesionşti.

Chef Sorin Bontea a făcut primele declarații în legătură cu așteptările pe care le are de la cei care vor să câștige: “Hell's Kitchen va arăta ce înseamnă viața unui bucătar. Cea făcută bine, la nivel foarte, foarte mare.Pentru mine, un concurent care vrea să câștige Hell's Kitchen, marele premiu, trebuie să arate în primul rând că știe să gătească, că știe foarte multe despre produse în general, să știe să comunice, să se miște foarte repede, să fie deschis la nou, să aibă imaginație. Și să te placă chef-ul!”
Adevărata luptă în bucătărie începe în această toamnă la Antena 1. Cei trei chefi de la Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu promit un show de zile mari.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x