Antena Căutare

Circul s-a mutat în Iadul bucătarilor! Concurenții trebuie să gătească pentru un animăluț SURPRIZĂ!

Presiunea este tot mai mare pe umerii concurenților rămași în competiție. Aceștia încep service-ul cu speranța că tunicile negre, pe care Chefi le-au pregătit la finalul serii, îi vor avea pe ei drept stăpâni

Presiunea este tot mai mare pe umerii concurenților rămași în competiție. Aceștia încep service-ul cu speranța că tunicile negre, pe care Chefi le-au pregătit la finalul serii, îi vor avea pe ei drept stăpâni.

Ușile restaurantului sunt deschise, iar mari artiști circari sunt invitați să savureze preparatele alese din meniul lui Chef Scărlătescu, maestrul de ceremonii al acestei seri.

Cel mai pretențios invitat al serii este însă un simpatic animăluț al circului, maimuțica Marcelo, care are și preferințe culinare - adoră cartofii prăjiți.

Concurenții se conformează și îi fac pe plac clientului inedit.

Emoțiile și tensiunea nu ezită să apară iar concurenții încep să o dea în bară.

Paul nu reușește să scoată afară o salata de crudități ca la carte, în timp ce Tudor dă foc la două tigăi cu parmezan și este trimis la dormitoare.

Iana a părăsit “Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”... Circul a ajuns la dormitoare! Tudor este pe cale să fie scos cu bodyguarzii din casă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x