Antena Căutare

Concurenții fac cunoștință cu IADUL! Prima probă "de foc" îi supune unui test în condiții INEDITE!

După ce s-au obișnuit treptat cu atmosfera din Iadul bucătarilor, concurenții au fost puși la treabă, în bucătării, împărțiți în echipe: cea roșie a fetelor, cea albastră a băieților

După ce s-au obișnuit treptat cu atmosfera din Iadul bucătarilor, concurenții au fost puși la treabă, în bucătării, împărțiți în echipe: cea roșie a fetelor, cea albastră a băieților.

Cele două echipe se luptă să câștige cel mai mare punctaj, aducând în fața celor trei Chefi preparete-semnătură, care îi caracterizează. Pentru aceasta au la dispoziție numai 70 de minute.

Ei îmbrăcați la patru ace și ele pe tocuri, concurenții și concurentele au de îndurat un test de rezistență la prima probă.

Doi câte doi, concurenții sunt chemați în fața juraților pentru a dezbate cine primește punctele.

Elena vs. Ciprian - Ei sunt primii care trebuie să îndure comentariile acide ale Chefilor. Cu un preparat din pește, în care au găsit oase, Ciprian pierde punctul în fața Elenei, care a reușit să-i mai îndulcească pe jurați cu desertul ei.

Angela vs. Gabriel - Cum lucrurile trebuie să se echilibreze, mușchiul de vită a adus un punct și în echipa băieților.

Mălina vs. Raul - Scorul de 2 la 1 pentru fete este adus de Mălina, al cărei foie gras le-a plăcut mai mult decât cheese cake-ul necopt al lui Raul.

Spritele încep să se încingă, amuzându-se din pricina preparatului lui Liviu, care deși a încercat să aranjeze totul în forma unui copac (defrișat, așa cum își dorea el), i-a făcut pe cei trei Chefi și pe colegii săi să râdă în hohote. "Țeava" sau preparatul în formă de organ, împreună cu saint jacques-ul crud nu au obținut niciun punct, iar Liviu și Maria au plecat dezamăgiți la locuri.

Michael și Rebeca sunt următorii pe lista juriului. Desertul Rebecăi nu îi impresionează deloc pe cei trei, ba din contră, în timp ce Michael constată că nu a înțeles proba, reproducând preparatul cu care fusese servit în restaurant. Totuși, Chef Dumitrescu decide să le dea un punct băieților, după ce farfuria lui Michael a fost foarte aproape de cea preparată de Chef Bontea.

Adriana și Micky nu au apucat să se prezinte bine că au fost trimiși înapoi la locuri "Luați-vă mizeriile astea și dispăreți!"

Florina și Tudor nu reușesc nici ei să aducă vreun punct în echipele lor. Asemenea lor au pățit și Eugenia și Frankie.

Chiar dacă i-a lipsit sosul de pe cheese cake, Iana a reușit să obțină punctul pentru echipa sa, în fața lui Paul, care a încercat să impresioneze printr-o clătită umplută cu cremă de brânză și somon.

Monica le face fericite pe fete, aducându-le un punct cu preparatul său din rață, în timp ce Florin pleacă dezamăgit din fața juraților.

Câștigătoarele probei sunt evident fetele, cu un scor de 4 la 2. Acestea beneficiază de o vizită la un restaurant din Centrul Vechi, în timp ce băieții trebuie să se ocupe de curățarea bucătăriei.

Sexy, pe tocuri în bucătărie! Fetele demonstrează că pasiunea pentru gătit cere sacrificii!... Iadul se dezlănțuie la primul service! „Nu știu, parcă văd pe Vlad Țepeș, pe Dracula...Nu știu pe cine văd în fața mea!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x