Antena Căutare

Concurenții față în față cu cei mai duri chefi! ''Sper că v-ați lăsat toate speranțele afară pentru că, odată intrați, o să ieșiți foarte pătați de aici”

Vă pregătiți să ardeți în flăcările Iadului bucătarilor! Aici este pe viață și pe moarte!

Vă pregătiți să ardeți în flăcările Iadului bucătarilor! Aici este pe viață și pe moarte! Concurenții au ajuns în sfârșit față în față cu cei mai duri chefi.


Legați încă la ochi, emoțiile sunt din ce în ce mai mari.’’ De-abia aștept să intru pe mâna lor”, spune unul dintre concurenți, neavând habar de iadul ce li se pregătește.


Chef Florin Dumitrescu încearcă să-I avertizeze de ce îi așteaptă , în cazul în care vreo unul din concurenți ar vrea să dea înapoi: “Ați venit în Iadul bucătarilor. Sper că v-ați lăsat toate speranțele afară pentru că, odată intrați, o să ieșiți foarte pătați de aici” .


Dacă am făcut și cunoștință, să dezlănțuim Iadul atunci.

Răsturnare de situație! Cum au fost întâmpinați concurenții la Iadul Bucătarilor:''Parcă ne ducea să ne împuște.”... Autograf culinar! După prima probă, IADUL SE DEZLĂNȚUIE! Cine nu e în stare... se duce de unde a venit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x