Antena Căutare

Crezi că le faci față celor mai duri chefi? "Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor" revine la Antena 1

Iadul Bucătarilor, cu tot cu cei 3 chefi: Florin Dumitrescu, Călălin Scărlătescu şi Sorin Bontea, se întoarce la Antena 1, Și anul acesta cei 3 vor fi la fel de nemiloşi!

Iadul Bucătarilor, cu tot cu cei 3 chefi: Florin Dumitrescu, Călălin Scărlătescu şi Sorin Bontea, se întoarce la Antena 1, Și anul acesta cei 3 vor fi la fel de nemiloşi!

Lume, lume se întoarce iadul pe pământ! Iadul bucătarilor! Chef Florin Dumitrescu, Chef Cătălin Scărlătescu şi Chef Sorin Bontea vor băga frica în concurenţi şi în acest an!

De data aceasta, pretendenţii la premiul de 50.000 euro vor trebui să gătească şi meniuri pentru copii sau mâncare chinezească.

Ca să îi îndulcească puţin, una dintre concurente a găsit o modalitate inedită de a-şi face intrarea! A compus o poezie pentru cei trei chefi!

Dacă, chefii au apreciat sau nu poezia concurentei afli pe 9 martie de la ora 20 şi 30 minute, la Hell's kitchen, doar la Antena 1! Cea mai tare emisiune culinare se întoarce cu două ediţii incendiare prima pe 9 martie iar a doua pe 10 martie! Aşa ceva nu ai voie să ratezi!

Jurații Hell's Kitchen ne dau sfaturi!! Iată cele mai proaste obiceiuri pe care orice gospodină le are în bucătărie!... POVEȘTILE HK: Nu o să-ți vină să crezi! Merele, cartofii și roșiile au fost cândva alimente INTERZISE! Află motivul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x