Antena Căutare

CU și FĂRĂ USTENSILE! O probă cu tensiune maximă și preparate inventive!

După ce băieții au căpătat avantajul de a realiza preparate cu ajutorul ustensilelor speciale, fetele trebuie să se străduiască să țină pasul cu ei, însă fără a avea vreun ajutor

După ce băieții au căpătat avantajul de a realiza preparate cu ajutorul ustensilelor speciale, fetele trebuie să se străduiască să țină pasul cu ei, însă fără a avea vreun ajutor.

După ce băieții decid ce preparat vor realiza și care le va fi adversara, concurenții au la dispoziție 60 de minute pentru a găti creativ și inventiv.

Astfel, Florin a primit un făcăleț și a ales-o pe Adriana drept adversară, împreună având de gătit tortellini. Având în vedere că fetele nu au beneficiat de ustensile, acestea au fost nevoite să improvizeze și astfel, în loc de formă de brioșă au folosit o sosieră, carnea nu a fost dată prin mașină ci a fost tocată cu cuțitul, șnițelul s-a bătut cu ajutorul unei sticle iar supa cremă s-a dat prin strecurătoare.

Să vedem dacă inventivitatea fetelor s-a remarcat și în arome și platingurile preparatelor.

Urmează jurizarea!

Florin aduce primul punct echipei albastre cu o porție de Tortellini cu crevete și brânză de capră, în timp ce Angela se alege cu o farfurie aruncată la coșul de gunoi.

Monica, cu ajutorul unei sticle cu care a improvizat ciocanul de bătut carne, a reușit să aducă punctul în tabăra fetelor, deși farfuria ei a lăsat de dorit. Ciprian se retrage la loc în lacrimi.

"Tăițeii sunt subțiri. Astea sunt sforicelli!" a remarcat Chefii la pastele realizate de Frankie. Maria Crap reușește deci să mai aducă un punct în echipa roșie, în ciuda lipsei lor de ustensile.

Raul și Mălina se dulează în supe cremă însă nu obțin niciun punct. Gabi reușește să mai obțină un punct pentru echipa băieților, preparând un sos barbeque mai inspirat decât Flori.

Elena și Michael i-au uimit pe Chefi cu preparatele lor, gătite corect, motiv pentru care fiecare a adus câte un punct echipei sale.

Iana și Tudor au încercat să îi îndulcească pe Chefi, dar fără sorți de izbândă. Tudor a reușit să facă o brioșă, tare ca o pâine veche, în timp ce Iana a folosit prea multe condimente. Niciunul nu primește niciun punct.

Rebeca și Micky sunt trimiși la locurile lor, după ce preparatele nu au reușit să fie nici măcar gustate de Chefi.

Până acum scorul este de 3 la 3. Un singur punct va face diferența. Paul și Adriana au soarta echipelor în mâinile lor și bezeaua Adrianei obține punctul, reușind să obțină răsfățul propus de Chef Scărlătescu.

Atențiune, DEȘTEPTAREA! Concurenții au parte de o trezire cu ecou militar și o probă contra cronometru!... Câștigătorii se răsfață în stil japonez, în timp ce învinșii ajung la curățat mocheta și covoarele!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x