Alex Petricean așteaptă cu nerăbadare debutul emisiunii Hell's Kitchen, pe 22 septembrie, de la 20:30 la Antena 1.
Fost spadasin în lotul național al României, Alex și-a atras repede porecla D’Artagnan, Chef Catalin Scărlătescu fiind cel care i-a spus astfel!
Spera ca până împlinește 30 de ani să-și deschidă propriul restaurant: "oglinda gândurilor, sufletului și mentalității mele despre mâncare".
Alex este bucătar 24 de ore din 24. Până în urmă cu trei ani, când a participat la un concurs de gătit, el făcea parte din lotul naționall de spadă al României, a lucrat în publicitate, a fost model, a absolvit ASE-ul făcându-și masteratul la Bruxelles.
“Eram la studii în Belgia când nevoia m-a învățat câte ceva despre bucătărie. Prima ciorbă am făcut-o cu mama la telefon, iar apoi mi-am lăsat frău liber imaginației. Când am observat că îmi ies 90% din încercări, neavând vreo experiență în domeniu, mi-am dat seama ca e vorba de un "je ne sais quoi" pe care ar trebui să-l exploatez. Țin minte și acum când, după o masă pe care am pregătit-o mamei, ea m-a întrebat de ce nu mă fac bucătar. Eu am primit întrebarea cumva ofensat, răspunzându-i că eu fac studii în străinătate și mă pregătesc să excelez în domenii mai importante. Acum, cel mai important domeniu pentru mine este cel gastronomic.” a povestit Alex.
sursa: bucataras.ro
Îți place sushi? Iată istoria acestui fel de mâncare... Detalii delicioase! D’Artagnan:''Sexy mi se pare femeia cu buze de ciocolată''...