Antena Căutare

De la gară, direct în IAD! Noii concurenți au parte de surprize la venirea în restaurantul Hell's Kitchen

Entuziasmați, încrezători și dornici să învețe, concurenții noului sezon Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor s-au adunat cu mic, cu mare, din toate colțurile țării și ale lumii pentru a face cunoștință cu Chefii și cu locul în care își vor petrece următoarele luni

Entuziasmați, încrezători și dornici să învețe, concurenții noului sezon Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor s-au adunat cu mic, cu mare, din toate colțurile țării și ale lumii pentru a face cunoștință cu Chefii și cu locul în care își vor petrece următoarele luni.

Fie că vin din București, ori din Basarabia sau Franța, toți se gândesc cu speranță la marele premiu, însă până acolo mai au destule de înfruntat.

Pentru a se obișnui treptat cu atmosfera din iad, cei trei Chefi le-au pregătit mai multe surprize. O dată ajunși în limuzină, clipul cu foștii concurenți dându-le sfaturi i-a emoționat și i-a făcut să revină puțin cu picioarele pe pământ.

De la agonie la extaz, concurenții au fost poftiți la masă, unde au fost serviți cu cele mai sofisticate preparate, pentru ca mai apoi să rămână surprinși. Nu era o invitație la degustare, ci una didactică.

"Doar nu credeați că ați venit să stați la masă?! Ne-am jucat puțin cu mintea voastră!", le explică Chef Sorin.

Concurenții au fost invitați să intre în bucătărie și să își manifeste pasiunea pentru gătit printr-un preparat-semnătură.

O viață de învingător! Tavi, primul concurent câștigător al Iadului bucătarilor, a devenit bucătarul de încredere al lui... Sexy, pe tocuri în bucătărie! Fetele demonstrează că pasiunea pentru gătit cere sacrificii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x