Antena Căutare

Declarații INCENDIARE! D’Artagnan:''Am sacrificat tot ce înseamnă plăceri personale pentru bucătarie și nu regret nimic''

Mimi Nicolae si Alex Petricean (D'Artagnan) sunt sous chefi in bucataria show-ului “Hell's Kitchen - Iadul Bucatarilor” de la Antena 1.

Dupa ce au fost jurizati de temutii chefi Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu, au trecut de cealalta parte a baricadei: Mimi Nicolae si Alex Petricean (D'Artagnan) sunt sous chefi in bucataria show-ului “Hell's Kitchen - Iadul Bucatarilor” de la Antena 1. Declarațiile lor sunt dovada clară a ceea ce înseamnă pasiune și sacrificiu pentru ceea ce îți place: bucătăria.

- Din aceasta toamna te vedem in “Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor” in postura de sous chef. Ce inseamna asta pentru tine?


Mimi: Un vis implinit. Este minunat sa lucrezi cu cei trei chefi, sunt oameni in adevaratul sens al cuvantului si profesionisti desavarsiti.


D’Artagnan: Pentru mine aceasta postura de sous-chef intr-un show de televiziune culinar de talia Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor nu poate sa insemne decat faptul ca tot ce am facut in cele 30 de luni de bucatarie profesionista a fost cat se poate de corect. Am sacrificat tot ce inseamna placeri personale pentru bucatarie si nu regret nimic. Pur si simplu am trait, am visat si am mancat bucatarie pe paine.


- Care va fi rolul tau?


Mimi: Rolul meu va fi sa supraveghez una dintre echipe, sa urmaresc tot ce se intampla in bucatarie si sa raportez chefilor. E o experienta diferita de tot ce am facut pana acum, insa faptul ca pot sta in bucatarie este pentru mine foarte important. E un camp de lupta dur, asa ca o sa ma vedeti si iesindu-mi din fire.


D’Artagnan: Sous cheful reprezinta mana dreapta a unui chef, prin urmare este pozitia imediat urmatoare dupa chef in organigrama bucatariei. Eu ma voi ocupa de una dintre echipe, comunicand si transmitand toate cerintele chefilor catre concurenti si vice-versa, iar mai departe, cand este nevoie de ajutor, intervenind cat se poate de obiectiv in tot parcursul culinar al show-ului.

Încă puțin! “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” începe la Antena 1 pe 22 septembrie... Ce sunt alea vacanțe? Sous cheful D’Artagnan a lucrat în regim “Hell’s Kitchen” zi de zi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x