Antena Căutare

Degustarea aduce tensiune printre concurenți. Scorul de 3-2 le aduce pe fete mai aproape de casă

Înainte ca chefii să îi cheme pentru a gusta preparatele celor două echipe, acestora și se amintește recompensa emoționantă de la final

Înainte ca chefii să îi cheme pentru a gusta preparatele celor două echipe, acestora și se amintește recompensa emoționantă de la final. Câștigătorii vor putea petrece 30 de minute la telefon cu cei dragi, urmând să ia masa pe terasa celui mai frumos restaurant - restaurantul Hell's Kitchen.

Cătălin și Angi sunt primii care se prezintă în fața chefilor. El a preparat o pulpă de rață cu dulceață de mango și ghimbir, iar Angi o supă de conopidă cu ciuperci și rață. Primul punct merge la băieți.

Dany și Mihaela au avut de preparat ton, însă nici de această dată fetele nu au avut succes. Băieții au două puncte până acum.

Andreea reușește să îi ia punctul lui Ovidiu, aducând prima victorie a fetelor.

Augustin și Valentina își încearcă norocul cu un preparat pe bază de vânat. Valentina a gătit mușchi de căprior cu sos de gălbiori cu smântână și piure de morcovi. Augustin încearcă să impresioneze printr-un mușchi de căprior cu un sos fresh de salvie, iaurt, lime și miere. Valentina reușește să aducă încă un punct fetelor. Este EGALITATE!

Denis și Valentin sunt ușor de departajat. Supa cu chorizo a ei a dat clasă sarmurei reinterpretate de el. Chefii au decis ca punctul să meargă la fete.

Kinga și Sorin nu aduc nici un punct. Chefii sunt dezamăgiți de preparatele celor doi. Vali și Elena sunt ultima speranță. Din păcate și farfuriile lor ajung la gunoi.

Scorul final este 3 la 2. Fetele au ocazia să vorbească acasă.

Se dezlănțuie Iadul! Echipele trebuie să își demonstreze talentul în bucătărie pentru o recompensă emoționantă... Există dragoste și în IAD! Dany împărtășește dorul de iubita sa, spunându-ne povestea lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x