Antena Căutare

Deșteptare cu acorduri țigănești! Concurenții sunt treziți de invitați SURPRIZĂ!

După o zi epuizantă, concurenții încearcă să se refacă, bucurându-se de câteva clipe de odihnă. Din păcate, liniștea dimineții a fost perturbată de muzica tigănească

După o zi epuizantă, concurenții încearcă să se refacă, bucurându-se de câteva clipe de odihnă. Din păcate, liniștea dimineții a fost perturbată de muzica tigănească.

Acordurile au început să răsune în întreaga casă, iar concurenții au început să danseze și să se bucure de muzică, improvizând tot felul de instrumente din oale sau bidoane de apă la care să bată.

Diana Munteanu și Don Baxter, în bucătăria ”Hell’s Kitchen”... Lecția de ELEGANȚĂ! Virgil Mănescu le detaliază concurenților modul în care se face mise en place-ul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x