Antena Căutare

Din IAD direct în RAI! Cei doi finaliști s-au pus pe gătit pentru a obține ultimul avantaj înainte de MARELE FINAL!

După o noapte albă, în care fiecare dintre cei doi concurenți, Tavi și Cătălin, și-au pregătit meniul, începe ziua cea mare

După o noapte albă, în care fiecare dintre cei doi concurenți, Tavi și Cătălin, și-au pregătit meniul, vine ziua cea mare.

Chefii le fac o surpriză pentru prima probă și îi duc într-un mic colț de Rai, restaurantul lui Chef Florin, locul în care câștigătorul Hell's Kitchen va urma să lucreze.

Vizibil emoționați, cei doi au la dispoziție 90 de minute pentru a termina preparatele. Această probă va constitui un avantaj pentru câștigător, el putând să-și aleagă singur echipa cu care va lucra pentru finală.

Tigăile se încing și temperatura crește, probabil mai mult din cauza emoțiilor. Cătălin și Tavi se luptă să dea tot ce au mai bun, fiind încurajați de familie și prieteni.

”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” îsi alege câștigătorul pe 22 decembrie! Cătălin și Tavi luptă pentru 80.000 de euro... Se joacă FINALA! Prietenii au devenit dușmani și adversarii sunt acum co-echipieri! Acestea sunt echipele celor doi fina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x