Antena Căutare

Finalul de service se termină cu două eliminări! Ei sunt cei patru FINALIȘTI ai primului sezon Hell's Kitchen!

După numeroasele seri în care am transpirat alături de ei în bucătărie, cei trei Chefi: Sorin, Florin și Cătălin decid soarta concurenților Hell's Kitchen. Dintre cei șase rămași, în această seară vor rămâne doar patru pentru a-și pregăti drumul spre finală

După numeroasele seri în care am transpirat alături de ei în bucătărie, cei trei Chefi: Sorin, Florin și Cătălin decid soarta concurenților Hell's Kitchen. Dintre cei șase rămași, în această seară vor rămâne doar patru pentru a-și pregăti drumul spre finală.

Cătălin, Augustin și Tavi sunt chemați în față iar emoțiile devin inimaginabile. Tavi este scutit de tensiune și trimis la locul său în rând în timp ce Kinga este rugată să predea jacheta. Pentru ea competiția s-a încheiat "Nu sunt dezamăgită de mine, sunt dezamăgită de nedreptate! Cineva vrea să-și atingă scopul cu orice mijloace! Trebuia să joc în alt stil."

Cătălin este trimis și el în rând, în timp ce Augustin este nevoit să dea jacheta și el. "Sunt un pic dezamăgit, dar mult mai mult sunt mândru."

"Ai ajuns în primii cinci! Felicitări!" încearcă Chefii să-l consoleze.

Tensiunea atinge cote maxime în bucătărie! Bătaie de neimaginat între doi concurenți din Iadul bucătarilor!... Bucureștiul a încheiat șirul preselecțiilor pentru sezonul al doilea ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x