Antena Căutare

Emoții INTENSE într-o nouă seară de service! Chef Florin le face concurenților o surpriză în miez de noapte

Astăzi se anunță o seară plină de emoții și tensiune în restaurantul Hell's Kitchen, de vreme ce invitați sunt sportivi care s-au remarcat la nivel internațional, făcându-ne mândri că suntem români

Astăzi se anunță o seară plină de emoții și tensiune în restaurantul Hell's Kitchen, de vreme ce invitați sunt sportivi care s-au remarcat la nivel internațional, făcându-ne mândri că suntem români.

În cinstea lor, Chef Florin decide să modifice meniul și să îi anunțe pe concurenți despre această schimbare, chiar în miezul nopții. Acest lucru se dovedește a fi cea mai neinspirată alegere, căci concurenții nu reușesc să-l învețe în atât de puțin timp.

Cele mai fericite sunt Maria și Mălina, care reușesc să obțină tunicile înapoi de la Chef Florin.

Restaurantul este deschis, iar invitații comandă preparatele, care nu reușesc să mai apară. Chef Florin devine tot mai agitat, cerând continuu ca farfuriile să iasă pe sală.

Din păcate, ambele echipe sunt total debusolate, nereușind să-și amintească rețetele. Ba chiar apar și accidentările. După ce Iana alunecă și cade în bucătărie, Monica reușește să se taie în timp ce prepara desertul.

Luni, 30 martie, de la 20.30! Încăierare între băieți la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”... Monica, accidentată GRAV în service. Concurenta a alunecat în bucătărie și s-a lovit la coloană...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x