Antena Căutare

Ești pregătit să fierbi la foc mic? ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“ își DESCHIDE PORȚILE LUNI, 20:30!

Îți este foame? Fii pe fază! Felul principal în materie de gastronomie se serveşte în bucătăria show-ului ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“, luni, 22 septembrie, la 20:30 are loc MAREA PREMIERĂ.

Îți este foame? Fii pe fază! Felul principal în materie de gastronomie se serveşte în bucătăria show-ului ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“, luni, 22 septembrie, la 20:30 are loc MAREA PREMIERĂ.

Cel mai aşteptat reality cooking show al momentului le va da şansa celor intraţi în competiţie nu numai să demonstreze cât de talentaţi sunt, ci şi să arate că îşi merită locul într-o bucătărie profesionistă.


Cei trei chefi de la Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu promit un show de zile mari și sunt gata sa dezvaluie publicului ce se ascunde de fapt in bucataria unui restaurant. Trebuie să vezi cum o sa îi fiarba la foc mic pe toti cei care vor intra in aceasta super competitie


Concurenții intraţi în cursă vor lupta pentru a obţine aprecierea juriului, dar şi pentru marele premiu pus în joc: 80.000 de euro – cel mai mare premiu oferit de un cooking show din România - şi şansa de a obţine un contract la un restaurant de top din Bucureşti.

Plin de dramatism, explozie și momente intense, show-ul culinar promite să îi țină pe telespectatori cu sufletul la gură. Visele de la început se transformă însă, pe parcursul competiției, în cele mai groaznice coșmaruri.


Show-ul aduce ineditul pe ecranul televizoarelor, făcându-ne să simțim emoțiile prin care trec competitorii. Cele mai amuzante momente sunt îmbinate cu exploziile de furie ale Chefilor ce îi pun pe concurenți în dificultate.


Așadar, luni 22 septembrie de la ora 20:20 se deschid porțile Iadului Bucătarilor, de unde, după cum garantează cei trei jurați, scapă cine poate!

O rețetă secretă din restaurantul lui chef Florin Dumitrescu... Rețeta lui Alex Petricean D’Artagnan: Ou posat în ierburi cu dovlecei grill, sparanghel sotat, telemea de capra și sos B...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x