Antena Căutare

Finalul service-ului se lasă cu o ELIMINARE! EL își ia rămas bun de la competiție!

Echipa roșie este în culmea fericirii! Fetele au reușit să termine mai devreme decât băieții service-ul, în ciuda faptului că Iana și Tudor lipseau din echipa lor, după greșelile din timpul serii

Echipa roșie este în culmea fericirii! Fetele au reușit să termine mai devreme decât băieții service-ul, în ciuda faptului că Iana și Tudor lipseau din echipa lor, după greșelile din timpul serii.

Ajunși în față la nominalizări, cei din echipa albastră pronunță cel mai des numele lui Paul, Frankie și Florin pentru eliminare. Cei trei sunt chemați în fața celor trei jurați, care decid ca Frankie să părăsească Iadul bucătarilor.

În echipa roșie însă, fetele au de ales cu cine să rămână în echipă, păstrându-l pe Tudor sau înlocuindu-l cu Paul. Spre dezamăgirea Rebecăi, Tudor va continua să facă parte din echipa roșie.

Lucrurile nu rămân însă așa până la finalul jurizării!

Rebeca și Michael, în CONFLICT! Cei doi concurenți au ajuns la cuțite!... Fire vulcanică, Tudor intră în conflict cu jurații și mai cu seamă cu Virgil!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x