Antena Căutare

Fițe sau modestie? Uite care sunt mâncărurile preferate ale şefilor de stat

Dacă v-aţi întrebat vreodată ce mănâncă cei mai puternici oameni din lume, aflaţi că majoritatea preferă mâncărurile simple, deşi frecventează uneori restaurantele de lux.

Dacă v-aţi întrebat vreodată ce mănâncă cei mai puternici oameni din lume, aflaţi că majoritatea preferă mâncărurile simple, deşi frecventează uneori restaurantele de lux.

Știai că Barack Obama nu ar da niciodată un hot dog pe o delicatesă? Deşi a fost deseori fotografiat în restaurante de lux din Washington, preşedintele american mănâncă foarte des hot dog.Alimentul pe care nu-l suportă Obama este sfecla roşie. În grădina de legume de la Casa Albă, Michelle Obama nu a plantat sfeclă tocmai din acest motiv.

Regina Elisabeta Regina Marii Britanie nu se atinge de fructe de mare. În cadrul unei vizite de stat în Irlanda, în 2011, una dintre cerinţele alimentare a fost excluderea fructelor de mare din toate meniurile. „Răsfăţul“ culinar al Majestăţii Sale este foarte banal: sandvişuri cu gem, unt şi pâine albă, potrivit fostului bucătar al Casei Regale britanice.

Liderul nord-coreean este atât de înnebunit după brânza Emmentaler, încât a trimis un grup de specialişti în ingineria produselor alimentare în oraşul francez Besancon pentru a studia la National Dairy Industry College.

Papa Francisc preferă mâncărurile mult mai simple. Din când în când, Papa Francisc se „răsfaţă“ cu bagna cauda, un fel de mâncare ce conţine morcovi, ţelină şi anghinare prăjite, cu un sos cald de usturoi şi ulei de măsline.

Preşedintele rus Vladimir Putin se teme atât de mult să nu fie otrăvit, încât a angajat un degustător profesionit pentru a se asigura că mâncarea sa este sigură. „Răsfăţul“ culinar al lui Vladimir Putin este îngheţata cu fistic.

O rețetă sănătoasă! Uite ce gătește Gwyneth Paltrow pentru copiii tăi... Galerie FOTO SPECTACULOASĂ! Lumea MAGICĂ a ciupercilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x